Atreveix-te a ser emprenedor

Hi ha persones que saben apreciar les oportunitats, millor dit les identifiquen. Persones valentes que estan disposades a prendre aquestes oportunitats i intentar complir-les. Ser emprenedor és molt més que una actitud, és la característica que pot fer-te arribar els teus objectius i convertir les teves idees en èxits. Això porta a relacionar la paraula emprenedor amb innovació, somnis, disposició i risc.

Els grans emprenedors de la nostra generació són els que han canviat radicalment la forma en què vivim, treballem fins i tot els que han canviat els nostres hàbits. En definitiva, canvien la nostra forma d’invertir el temps. Steve Jobs (Apple), Bill Gates (Microsoft), Jeff Bezos (Amazon), Larry Page- Sergey Brin (Google), Mark Zuckerberg (Facebook) i un llarg etcètera. Grans idees que han estat conduïdes per persones emprenedores i que han aconseguit l’èxit després d’anys de treball.

A on volem arribar amb això? Ser emprenedor pot no ser tasca fàcil i tampoc una decisió que prenem de la nit al dia. Però si tens una idea i estàs pensat a desenvolupar-la, llegir aquest article potser pot ajudar-te a convèncer. Aquí tens 5 motius per animar-te a ser emprenedor!

Treballa per els teus somnis

De vegades passa que no desenvolupem les nostres pròpies idees per por i acabem invertint el nostre temps en desenvolupar les dels altres. Dedicar la teva energia en realitzar projectes propis és molt gratificant. Les teves idees també són importants, i quan veritablement lluites per elles és quan vénen els resultats. L’etern dilema entre fer el que sentim i actuar com diu el cap ens acompanyarà tota la vida. Però com hem comentat anteriorment, les persones que identifiquen les oportunitats han d’intentar complir-les. Certament, mai és mal moment per iniciar alguna cosa nova, però hem de desfer-nos dels pensaments que ens impedeixen avançar.

Els somnis empresarials están per complir-los

Vida de reptes

La rutina pot ser esgotadora i això pot afectar-nos mentalment. La motivació desapareix, la productivitat disminueix i les ganes d’anar a la feina poden baixar considerablement. El dia a dia d’un emprenedor està ple de reptes i objectius que evolucionen amb el pas del temps. Treballar en un espai ple de reptes nous i d’èxits per assolir, és molt més motivador per al treballador. No obstant això, no podem afirmar que lluitar pels teus somnis sigui tasca fàcil, però podem afirmar que és més gratificant.

Si a més vols consells per ser més productiu aquest any, pots llegir-te el nostre article al blog.

Creixement personal i professional

Hi ha etapes a la nostra vida en què ens sentim més perduts o potser estancats. Realitzar sempre les mateixes tasques, no tenir una millor visió de futur o potser tenir por als canvis poden fer-nos sentir que no estem ” evolucionant ” com a persones. L’emprenedoria és un camí de constant aprenentatge en el qual cada dia t’adones de les teves aptituds i la teva superació pel que fa als reptes. Emprendre en alguna cosa que t’agrada et farà adquirir nous coneixements que potser són més interessants per a tu i el teu negoci. A més, podràs desenvolupar habilitats noves i descobrir el teu talent en certes àrees empresarials. Quan desenvolupes un projecte propi t’estàs permetent superar els teus propis límits.

Treballa en els teus projectes per impulsar-los

Crear valor

Apostar per una nova idea és sinònim de crear valor. El teu projecte pot millorar la vida d’altres persones i més d’una manera innovadora. Aportar el teu gra de sorra a la societat que construïm és molt satisfactori, ja que tens la capacitat de millorar de forma positiva l’entorn. Quan inverteixes temps en alguna cosa productiva, augmenten les teves ganes de seguir treballant aquest projecte i millorar-lo.

Venç la por

La majoria de les vegades ningú pot assegurar-nos que el nostre projecte / negoci sortirà bé a la primera. Caldrà prendre decisions arriscades i la por al fracàs pot fer-nos rebutjar la idea de ser emprenedors. Quan apareixen situacions noves a les nostres vides apareix la por a cometre errors o a no saber portar bé la situació. Aprofitar les oportunitats que es presenten sempre comportarà riscos, l’important és la nostra capacitat per afrontar els reptes i la nostra actitud davant les adversitats.

Aprofita les oportunitats i venç la por al cambis

Coco Place és un espai de treball col·laboratiu que ofereix un entorn professional i agradable perquè emprenedors i start-ups pot puguin desenvolupar les seves idees. Treballar a un coworking pot aportar-te molts avantatges si vols iniciar un nou negoci o desenvolupar un projecte nou.

En el nostre article Per què treballar en un coworking? Trobaràs els tips que caracteritzen aquests espais de treball tan particulars.

Si vols conèixer millor l’espai col·laboratiu Coco Place, pots consultar el nostre article al Bloc o contactar amb nosaltres.

Ens veiem en el proper article!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *