Millora la teva productivitat l’any 2019

Un nou any es presenta, i amb ell, 365 dies per complir tots els propòsits que penses el dia 1 de gener. Un any amb noves oportunitats de creixement i èxit. Com cada principi d’any, ens reptem a nosaltres mateixos amb nous propòsits -alguns més realistes que altres- però això sí, amb les piles carregades. Aquest 2019 pot ser l’any que marqui la diferència a la teva carrera professional i un 75% és a les teves mans. Avui, parlarem de la importància que tenen els bons hàbits de treball per guanyar qualitat de vida. Treballar menys, sent més productiu. Que millor que aquestes dates per canviar hàbits i apostar pel teu màxim rendiment? Coco place presenta alguns hàbits per treballar millor.

Digues adéu al mòbil

És un fet, els nostres smartphones ens treuen molt de temps -fins i tot el que no tenim- Les xarxes socials, el whatsapp de la família, les constants notificacions d’aplicacions, etc. El mòbil pot ser realment adictiu i és un dels motius pel qual ens distraiem més fàcilment i ens fa perdre tota la concentració. Quan estàs treballant és millor posar el mòbil en silenci i evitar la tendència de mirar la pantalla. Treballaràs més de pressa i aconseguiràs concentrar-te durant més temps.

El telèfon és perjudicial per a la teva productivitat i el teu treball

Aprèn a controlar el temps i gestionar-lo

Habitualment quan estem treballant, tenim una idea prèvia de les tasques que hem de realitzar aquest dia. Estimar un temps per a cadascuna d’elles, organitza els nostres pensaments i ens ajuda a evitar l’estrès posterior. Una part clau d’una bona rutina de treball és aprendre a controlar el temps, ja que això, ens proporciona un major control de la situació que es notarà al nostre humor i productivitat.

Compra essencial, una agenda

Escriure, anotar, recordar … En repetides ocasions ens confiem de la nostra memòria i aquesta ens juga males passades. En un dia podem arribar a tenir 60.000 pensaments. Són molts no creus? Per tant, és difícil recordar les tasques i retenir-les en la memòria. Les agendes són una eina molt útil que no només ens recorda les nostres cites més importants, també les organitza en el temps i les mostra visualment, fet que proporciona una millor organització. A més trobem agendes de tota mena, setmanals, anuals, grans, de butxaca, senzilles, etc. Pots escollir les que s’adapti millor a les teves necessitats.

Les agendes són les grans aliades de l'organització. Compra una agenda i fes-te més productiu

Crea la teva pròpia rutina

Per arribar a ser productius, cal canviar hàbits. Un dels més importants que pots proposar-te per aquest 2019 és crear una rutina pròpia. El fet de tenir un horari fix ajuda a organitzar-te millor el teu temps de treball i el teu temps d’oci. A més pot ser un factor influent quan has de matinar. També hem d’afegir, que les primeres hores del dia són les més productives per a nosaltres. Tracta de proposar-te un horari i complir-lo, notaràs els resultats.

Evita fer diverses coses alhora

Sovint ens equivoquem en pensar que realitzar diverses tasques alhora ens farà més ràpids i productius. És totalment el contrari. A més de generar un estrès innecessari, fer diverses tasques alhora fa que no realitzem cap al 100%. Possiblement, si les tasques no estan fetes a consciència, han de repetir-se, el que pot traduir-se a una pèrdua de temps. Gestiona el teu temps i realitza individualment les teves tasques. Acabaràs molt més ràpid!

No facis moltes tasques alhora. Canvia la teva rutina i horaris

La primera tasca del dia ha de ser la més important

Un bon hàbit per millorar la productivitat en el treball, és establir una jerarquia o classificació de les tasques per importància. És a dir, escollir quines són més importants i ordenar-les en funció de la seva urgència. Això també ajuda a ser conscient de les tasques que has d’acabar avui i les que poden esperar.

Fes un descans

Aquesta acció -que és la més fàcil de realitzar-pot ser també una eina de dos talls. Per al nostre cervell és impossible rendir al màxim durant tota la jornada laboral, i sobrecarregar-se d’informació tampoc ajuda. Els descansos de 5 minuts per prendre un snack, donar-te una petita volta, parlar amb un company poden carregar-te les piles de nou. Moltes vegades és millor dedicar 5 minuts al benestar propi y treballar 55 minuts súper concentrats. A vegades un petit descans pot estalviar hores de treball i no és broma, quan ets productiu les tasques poden ser realitzades en la meitat de temps. No obstant això, cal ser conscients que és un ”petit ” descans i controlar molt bé el temps perquè no es converteixi en una distracció de 20 minuts.

En definitiva, tots els consells tenen un principi comú, la gestió del temps. I és que quan aprenem a gestionar-lo, els resultats vénen de forma instantània. Aprendre a organitzar-nos evita l’estrès diari, y això t’aporta una qualitat de vida més alta. Escollir un espai de treball com un coworking també té molts avantatges per als coworkers, pots veure-les en aquest article.

Coco Place us desitja un Bon any 2019 on totes les vostres metes professionals es compleixin.

Us esperem al coworking!

I tu, quins hàbits creus que són més importants per ser més productiu?

2 thoughts on “Millora la teva productivitat l’any 2019

  1. Howdy this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG
    editors or if you have to manually code with HTML.
    I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get guidance from someone with experience.
    Any help would be greatly appreciated!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *