Per un any amb molts més èxits!

El Nadal ha arribat al coworking Coco Place i els coworkers ho hem celebratEl Nadal també ha arribat a Coco Place, un espai de Coworking a Barcelona ideat perquè puguis treballar en un ambient professional i agradable.

Certament, els coworkers que treballem aquí som diferents i únics. No obstant això, compartim molts valors com la superació, la feina ben feta i la col·laboració. Treballem en àrees diferents, dissenyadors gràfics, artistes, persones dedicades al món del teatre, experts en màrqueting digital, etc.

De vegades els sopars de Nadal en grans empreses poden ser rebuts amb poques expectatives. No obstant això, el Nadal a un Coworking es viu de forma diferent. Celebrar el Nadal és un moment per passar-ho bé i relacionar-nos més amb els

 

coworkers que veiem en el nostre dia a dia.

Lamentablement els nostres fantàstics coworkers d’una associació teatral no van poder venir. Us esperem a la següent!El nostre coworking a Gràcia celebra el nadal

La setmana passada vam celebrar el Nadal tots junts a la Ramona, un magnífic lloc de tapes situat a Gràcia. Petit, acollidor i amb plats molt originals i postres riquíssims. Tots amb ganes de passar una bona estona i envoltar-nos dels nostres companys i amics.

Allà vam menjar, vam parlar, riure …. Una gran nit on parlem dels nostres sectors professionals, de les nostres experiències, d’anècdotes, de com vivim el dia a dia en el coworking i dels nostres objectius en un futur. Tots formem part d’un lloc emprenedor i junts vam generar el bon ambient en Coco Place.

Els companys del coworking Coco Place de Barcelona anem a sopar per les festes nadalenques

Abans d’acabar volem desitjar un Bon Nadal i unes bones festes a tots.

 

Desitgem que els vostres somnis empresarials es facin realitat.

Us esperem al nostre Coworking per ajudar-vos a complir-los!