Per què treballar a un coworking? Compartir és la clau de l’èxit

El concepte de treball s’està reinventant contínuament i això implica que la forma de treballar estigui canviant. Canvia la nostra manera d’anar a l’oficina, canvien els nostres horaris, canvien les nostres eines i per descomptat, canvien els espais de treball. De tots aquests canvis apareixen conceptes nous com Coworking, que permetent evolucionar a una paraula tan antiga com és treballar. Coworking implica cooperació, reptes, objectius i flexibilitat. Conceptes que tots coneixem i ara es fusionen en un, una nova forma de comprendre una oficina o un despatx.

Encara no estàs convençut? En aquest post volem parlar dels avantatges que pot aportar-te treballar en un espai tan singular com aquest.

Coco Place t'ofereix els millors consells per treballar a un coworking

La ubicació una prioritat

La localització d’una oficina pot ser equivalent al seu èxit, en innombrables ocasions una marca és recordada pel lloc de la seva seu o de les seves oficines. Hi ha ubicacions que per ser un lloc estratègic o per les seves rodalies tenen un preu molt elevat, cosa que implica que moltes startup o emprenedors hagin de decantar-se per llocs amb poques facilitats. Els Coworking revolucionen aquesta condició, ja que la majoria estan ubicats en zones molt rellevants i amb moltes facilitats com ara transport públic.

Els coworking tenen preus per a qualsevol butxaca, el que et facilita l’estabilitat econòmica de la teva empresa o personal. Treballar en un barri cèntric, històric o una important zona de negocis ara està a l’abast de tots. Per exemple, Coco Place està ubicat al barri de Gràcia, al costat de Lesseps. Un barri que t’ofereix multitud de facilitats empresarials, si vols conèixer més, pots llegir-te el nostre article: Avantatges treballar a Gràcia.

Flexibilitat

Trobem dos aspectes importants a l’hora de decantar-te per treballar en un Coworking. Primerament la flexibilitat horària que poden oferir-te amb les instal·lacions, proporcionant d’aquesta manera més llibertat per organitzar les teves tasques. Treballar en aquests espais t’aporta més individualitat i t’atorga una llibertat difícil d’aconseguir en una oficina. Tu tries a quina hora vols venir i no cal que sempre sigui la mateixa. La gran majoria d’oficines tenen un horari molt limitat, un coworking per tant t’aporta més flexibilitat.

Un altre concepte important són els contractes de lloguer. Mentre que a les oficines tradicionals solen oferir contractes de lloguer anuals, un Coworking et permet realitzar contractes mensuals -Et permet d’aquesta manera no adquirir compromisos a llarg termini que potser no t’interessen-.
En Coco Place obrim de 9:00 a 19:00 de dilluns a divendres. Però si ets resident pots accedir les 24 hores dels 365 dies de l’any. Tu decideixes com organitzar-te 🙂

Contactes

Treballar en un Coworking és sinònim de cooperació. Treballar en contacte amb diferents àrees de treball i persones amb perfils diferents pot augmentar el teu nombre de relacions professionals. Aquestes et poden aportar coneixements, nous projectes i col·laboracions molt interessants. Tanmateix, les relacions professionals són un factor afegit a l’àmbit dels contactes. Passaràs molt temps en companyia de la resta de coworkers, això pot originar grans amistats en el terreny personal.

Un espai professional

No tots els espais són adequats per desenvolupar la teva activitat empresarial. Si no tens un bon lloc de treball, no podràs treballar de forma còmoda i ni ha la possibilitat que no tinguis les eines o instal·lacions necessàries a prop teu. Un bon espai de treball és sinònim de professionalitat, treballaràs de forma productiva i obtindràs millors resultats. Els clients de la teva empresa també agrairan un servei de qualitat.

Separa el treball de la teva vida personal

Quan treballes a casa teva és difícil separar l’horari laboral del familiar. Com a resultat, els dos horaris surten perjudicats, proporcionant més estrès, mal humor i poca productivitat. Treballar en un Coworking t’ajuda a establir un horari per organitzar de forma correcta les teves tasques, objectius i obligacions. Una rutina laboral que apliques només al coworking i en les teves hores de treball i que no obstaculitzen el teu temps personal. D’aquesta manera, pots conciliar la teva vida familiar, els teus hobbies i el teu temps d’oci. També és important destacar que la teva productivitat és més alta quan treballes en l’entorn adequat. D’aquesta manera evites distraccions com la tele, els nens, el telèfon i indubtablement les ganes d’estar-te més estona assegut al sofà.

Networking

L’intercanvi amb altres professionals suposa una motivació extra a l’hora de dirigir-se al coworking i passar temps allà. Evita l’aïllament i et permet tenir contacte diari amb persones emprenedores com tu. Un cafè, una xerrada o una ¿Com ha anat el dia? Pot proporcionar millor humor per tornar a la feina amb les piles carregades. A més, millorarà els teus coneixements en altres àrees de treball i et proporciona coneixements nous que potser només mai haguessis obtingut.

 

Són molts els beneficis que ens aporta aquesta innovadora forma de treball. Sinergies entre els components del Coworking, adéu a la solitud i el desinterès, augmentar la teva llista de contactes -i de cafès- però sobretot aprendre que compartir és la clau de l’èxit. Esperem que aquest post us hagi ajudat a decidir la millor opció per la vostra empresa o per a vosaltres.
Feliç setmana !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *