Per què treballar al barri de Gràcia?

Gràcia és un dels 10 barris que componen la magnífica Barcelona, concretament el més petit d’ells. Malgrat la seva grandària, Gràcia és un dels barris més atractius de la ciutat comtal. I és que no tots els barris conserven durant tant de temps la seva personalitat única i el seu esplèndid desplegament de cultura.

Gràcia posseeix l’arquitectura i l’entorn propi d’una petita ciutat, però al cor de la metròpoli. Els seus carrerons, les seves places atorguen a aquest barri una identitat pròpia que impregna als seus habitants.

La ubicació és clau en la vida d’un freelancer i d’una petita empresa, per això, és molt important saber què pot aportar-te aquest barri que no trobaràs als altres.Coco Place es troba al costat de la parada de metro de lesseps a Gràcia

El transport públic una de les seves grans avantatges

Primerament el transport públic. Gràcia és un barri amb moltes facilitats d’accés. Hi trobaràs parades d’autobús, de tren i metro disseminades per tota la Vila, també abunden les estacions de Bicing, els aparcaments per a bicicletes i d’altres alternatives interessants com Avancar. A més, els carrers de gran part del barri són semipeatonals per la qual cosa desplaçar-se caminant o en patinet és fàcil i agradable. A l’hora de decidir un coworking, és important prioritzar que tingui bons accessos -També per facilitar-li el trajecte a les teves visites-.

La seva multiculturalitat i cultura

Gràcia és un barri multicultural un aspecte que enriqueix els que treballem aquí. Treballar en un zona tan rica en cultura, t’aporta una visió global més oberta del món i molt més realista. Conviure en multiculturalitat és un avantatge que poden oferir pocs llocs. Gràcia unifica l’antiguitat de les tradicions amb una recent cultura cosmopolita.

La creativitat està en expansió constantment. Un barri ple de cinemes, teatres, centres culturals, galeries i botigues locals que confereixen a cada espai de la ciutat una imatge molt atraient.

Els seus magnífics espaisA Gràcia trobaràs molts espais oberts que faran que la teva estada a la feina sigui millor

Gràcia té multitud d’espais que poden convertir el teu lloc de treball en el perfecte entorn on passar el matí. Sense oblidar que pot aportar-te moltes facilitats en els aspectes laborals.

L’espai que envolta el teu lloc de treball és important, ja que influeix notablement en el teu humor i la teva conducta. El soroll, la temperatura, la contaminació … Són factors que afecten el nostre dia a dia i aquests varien segons el lloc on ens trobem. Gràcia té insòlits indrets que els teus escenaris circumstancials en la teva etapa en un Coworking.

El Coco Place es troba al barri de Gràcia al costat de Lesseps. Un coworking fet per a tuLa plaça Lesseps

És el centre de l’important nucli de comunicacions que compon el barri de Gràcia a Barcelona. Connectat amb el transport públic per diferents vies, la gran plaça et dóna la benvinguda amb els seus espais oberts. Un parc de grans dimensions amb un toc d’arquitectura moderna. Un parc ideal per passejar o per prendre un cafè en una de les seves acollidores cafeteries.

Busques un espai de treball a 10 minuts del centre de Barcelona? Coco Place es troba a molt poca distància dels llocs més rellevants de la ciutat.

Jardins del mestre Balcells

Tot sovint els espais verds són escassos a les grans ciutats i als barris concorreguts. Els Jardins del mestre Balcells són el clar exemple que Gràcia és diferent. Aquest petit oasi de pau està dedicat a la memòria del fundador de l’Orfeó Gracienc. Coco place és el Coworking més proper a aquests jardins, que es troben a uns escassos 20m.

La plaça Joanic

Aquesta plaça també ha conservat l’ambient de la zona durant molts anys. Al voltant d’ella, podem observar alguns dels singulars edificis que fan de Gràcia un barri tan autèntic. El Coco Place es troba a només 10 minuts de la plaça Joanic, on està ubicada la parada de metro homònima de la línia 4 i d’altres parades de transport públic.

Plaça del diamant

Un altre de les importants places és la del Diamant, famosa per donar nom a una novel·la d’una important escriptora catalana, Merçe Rodoreda. Una de les múltiples mostres de cultura que es poden trobar al barri. Aquesta plaça es troba a 5 minuts caminant de la parada de Fontana de la línia 3 del metro de Barcelona.

Menjar, una prioritat

Gracia es un barri multicultural on pots menjar tot tipus de platsUn altre aspecte important a l’hora de pensar en un espai de treball, són les seves facilitats a l’hora de fer els àpats. Donat que passaràs molt de temps pels voltants del coworking, probablement menjaràs fora de casa moltes vegades. Gràcia és un barri definit per la bona qualitat del seu menjar -i multiculturalitat- alhora que mantenen preus ‘no turistes’. La gran oferta de bars, tavernes, antigues bodegues i restaurants és extensa. Cuina catalana, del món, bars de tapes … Tot el necessari per donar-te un break i tornar a la feina.

L’exterior del Coworking serà determinant en com afrontis el dia a dia. Les facilitats que pugui oferir-te són les que aprofitaràs el dia de demà, per això, és important fer una bona elecció no solament del coworking, sinó de l’espai pel qual estarem envoltats. A més a l’article 8 tips per escollir un bon coworking, veuràs les característiques necessàries per no falla en la teva elecció.

Ens veiem en el proper article!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *