Tendències coworking al 2019

Els coworking es troben als seus millors anys a causa del seu ràpid creixement. Una modalitat de treball que cada vegada destaca més entre les start-ups i els autònoms. Respecte a l’any passat s’ha registrat un augment considerable de coworkings a tot arreu d’Espanya, destacant les grans ciutats com Barcelona, Madrid, Bilbao i Sevilla.

Aquests espais de treball creats amb innovació i creativitat han aconseguit adaptar-se als nous perfils d’empreses que busquen una nova manera de treballar. Connexions amb professionals de diferents àmbits, espai a la teva mida, horari flexible … Si vols conèixer els avantatges que pot aportar-te treballar en un coworking pots llegir-te el nostre article al bloc.

En aquest post volem parlar sobre les futures tendències que ofereixen als coworking aquest any 2019 Creus que són diferents de les de l’any passat?

La importància dels espais d’oci

Els coworking més actuals combinen un espai professional de treball amb espais comuns. Moments on poder desconnectar un parell de moments de l’oficina a menys de 10 passos. Aquests espais d’oci són totalment diferents a cada coworking, els més comuns són les cafeteries, petits salons, cuines o terrassa.

La clau de proposar aquests espais és perquè és un entorn de treball més còmode i que pugui resultar més productiu al llarg del dia.

Coco Place cuida molt d’aquests espais perquè puguis tenir un moment de tranquil·litat. Una entrada acollidora que et permet relaxar-te al sofà, llegir una revista, prendre un cafè tranquil·lament, etc. Acompanyada d’una gran taula en forma de barra davant de la cuina on conversar amb els coworkers. Si t’interessa conèixer aquests espais et recomanem el nostre article de Coco Place al blog 🙂

Noves tecnologíes

Els coworking s volen facilitar les tasques empresarials dels coworkers. Per aquest motiu, cada vegada s’incorporen més equipament als espais i les últimes tecnologies. En aquest aspecte alguns coworkings són molt superiors a algunes oficines, ja que t’ofereixen recursos digitals molt més a prop.

A Coco Place tenim …

Impressora multifunció BN i color en grandària A4 i A3. L’escàner t’envia les imatges escanejades directament a la teva adreça de correu electrònic.

Potent impressora i escàner perquè els nostres treballs en paper siguin de gran qualitat.

Ràpides connexions wifi distribuïdes per tots els espais perquè sempre accedeixis a internet amb facilitat.

Smart TV ideal per fer presentacions, reproduir vídeos, treballar en formats digitals etc.

Entrada mitjançant empremta digital

Tot el que necessites per treballar de forma professional en un Coworking.

Adaptabilitat

Els espais de Coworking han de tenir present la varietat de professionals que es troben en aquests espais. Per això, han de demostrar que són capaços d’adaptar-se a les necessitats canviants dels nous entorns de treball.

Això implica una bona comunicació entre coworkers per manifestar les necessitats que requereix la seva professió. Aquesta tendència sempre ha estat present al món del coworking a causa de la diversitat de professions que es troben en un mateix espai, però ara més que mai, el creixement dels coworkings fa que augmenti la importància d’adaptar-se.

Creixement de PIMES en els coworking

Fins al moment, els coworkings han estat lloc d’autònoms, de start-ups i de professionals independents. A causa del gran èxit dels coworkings com a espais de treball es preveu que les petites i mitjanes empreses també es plantegin treballar en aquest tipus d’espais.

La productivitat, l’ambient, les connexions … El coworking és sinònim d’innovació.

Formar una comunitat

Com ja hem esmentat anteriorment, la majoria de perfils que actualment treballen a un coworking són start-ups i freelancers. A vegades aquest tipus de persones treballa de forma individual o no tenen equip de treball.

Una comunitat de coworkers que treballa en un ambient profesional

Els coworkings fomenten valors com la convivència i la col·laboració, el que produeix als coworkers un sentiment de comunitat. A més, els coworkings poden convertir-se per a molts en una segona casa i la comoditat es converteix en una alta prioritat.

Compartir els teus projectes, cercar noves connexions, guanyar nous clients … El coworking t’ofereix ‘’networking’’ amb persones del teu sector o d’altres totalment diferents que pot ser molt beneficiós per a tu.

Ens queda tot un any per comprovar si finalment aquestes tendències seran les predominants als coworkings.

Penses que hi ha alguna tendència important per a aquest any que no hagi sortit a l’article? Comenta !!

Ens veiem en el següent post, feliç setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *