Coco Place, un coworking a Barcelona

Barcelona és aquesta ciutat situada a la vora del mar mediterrani on ningú és estranger. Una ciutat que porta centenars d’anys inspirant a tota mena d’artistes i de persones cèlebres. Una ciutat de milions de persones sempre en constant moviment, ciutat emprenedora e innovadora.

Per aquest i per milers de motius més, Barcelona pot ser la ciutat on trobis l’èxit i compleixis els teus propòsits empresarials. Avui en dia treballar de freelance ja no significa el mateix que fa pocs anys. Ara, trobem noves formes de treballar, de comunicar-nos i de relacionar-nos.

Els coworking van arribar per quedar-se. L’àmplia llista de beneficis que podien oferir als autònoms i a les start-ups els va fer posicionar-se com una bona alternativa a l’oficina tradicional. Si encara no saps el que són els coworking, et convidem a llegir l’article, Per què treballar en un coworking? I aprendre els avantatges de treballar en aquests espais singulars.

Coco Place es un coworking totalment equipat per dur a terme les teves tasques

A Barcelona hi ha gran quantitat de coworkings, però probablement no tots s’ajustin a les teves necessitats. Per això, cal saber les característiques de cadascun i escollir el que pugui proporcionar-te més rendiment.

Coco Place és un coworking situat al barri barceloní de Gràcia. Una comunitat d’emprenedors en creixement amb ganes de col·laborar amb nous companys i practicar el networking. Coneix Coco Place i descobreix si has trobat l’espai adequat per a tu:

Coneix el coworking Coco Place al barri de Gracia de Barcelona

Bona localització

El coworking es troba a l’atractiu barri de Gràcia. Està situat a prop del transport públic, de manera que t’ofereix enormes facilitats a l’hora d’accedir-hi. Tenim a prop diverses línies d’autobús, a més estem a 5 m de la plaça Lesseps i la seva parada de metro. També, Coco Place es troba només a 10 minuts de la placa Joanic on està ubicada l’estació de metro homònima de la línia 4 i altres parades de transport públic.

El Coco Place es troba al barri de Gràcia al costat de Lesseps. Un coworking fet per a tu

Tenim diversos aparcaments per a bicicletes molt a prop, a més abunden les parades Bicing i altres alternatives com Avancar. A més, els carrers de gran part del barri són semipeatonals pel que desplaçar-se caminant, en patinet és fàcil.

La localització és molt rellevant a un Coworking, si vols saber més dels avantatges que et pot proporcionar el barri de Gràcia, hem dedicat un article per a això.

Diferents espais per treballar

Cada empresa té diferents necessitats pel que fa a espai. Coco Place té diferents zones, que s’adapten a la teva activitat laboral.

Zona Open

La zona Open té una capacitat per a 15 taules de mida 150x75cm. És la que està més a prop de les zones comunes i la que disposa de més llum natural. Es treballa en grups de 2, 3 o 4 taules.

Zona In

Capacitat per 8 taules de mida 150x75cm. Es treballa en grups de 4 taules. Ideal per a un equip gran o per coworkers que desitgin un espai amb més privacitat.

Despatx a Barcelona per treballar amb la teva empresa.

Sala de reunions ideal per les visites

El coworking disposa de dues sales de reunions molt flexibles. Podràs adaptar-les a les teves necessitats i fer ús de la Smart TV, pissarres, etc. Són molt còmodes per tenir reunions privades amb clients, realitzar exposicions o impartir potser, una formació. En general, aquest lloc té múltiples usos.

Disposar d'un espai en coworking a Barcelona perquè la teva empresa progressi

Diferents tarifes adaptades a tu

Com ja hem comentat, cada empresa té necessitats diferents. Per això, el coworking Coco Place proposa 4 tarifes diferents perquè escullis les que millor s’adapti a les teves necessitats. No obstant això, els serveis comuns són per a tots els coworkers com ara ….

Domiciliació comercial

Els coworkers poden beneficiar-se d’alguns avantatges. Entre ells la recepció de petits paquets, cartes urgents o certificades, etc. Si no disposes de temps per rebre-les en casa, aquesta característica pot ser molt interessant per a tu.

Fibra Òptica

Fibra òptica de 300MB simètrica LAN i WIFI. El coworking disposa de tres connexions wifi d’alta velocitat. Aquestes es troben per tot el coworking, d’aquesta manera totes les persones tenen una connexió veloç.

Accés per emprenta digital i alarma

La seguretat sempre és important i més al teu lloc de treball. Per accedir al coworking es requereix una empremta digital, mitjançant la qual tots els coworkers accedeixen amb ella de forma ràpida i eficaç. El coworking també està protegit amb alarma d’avís a la policia

Cuina

El temps a les zones comunes, pot ser un moment molt valuós al llarg del dia. Si no vols desconnectar o simplement vols tornar a la feina de forma ràpida, el coworking disposa d’una cuina molt equipada. Podràs fer ús del microones, de la nevera i de la cafetera keatle i Nespresso. A més, Coco Place disposa d’una barra on pots seure a dinar o potser a prendre un cafè amb algun client.

Equipada

Tot el que necessites per poder dur a terme el teu treball de forma professional ho tens molt a prop.

Impresora A3 láser color multifunció

Escáner

Fotocopiadora

Aire acondicionat y Calefacció

Smart TV

Un espai de treball agradable i molt profesional

Taquilles

Al coworking disposaràs d’espai suficient per guardar el teu material de treball i organitzar-ho com vulguis. Però si necessites més privacitat o vols guardar objectes d’importància a un altre lloc, disposem de taquilles privades al nostre coworking.

Coworkers

Finalment, però no menys important … A Coco Place trobaràs coworkers amb vocacions molt diferents, un dels aspectes que fa més ric aquest espai. Un lloc on la comunicació i el bon rotllo també són prioritats, però, en un lloc professional on tots ens prenem molt seriament el nostre treball. A més, com cada coworker té la seva especialitat, podràs trobar sinergies i projectes que tu sol no podries fer.

Podríem seguir dient característiques que fan de Coco Place, un espai únic. Però, si busques un lloc on puguis combinar professionalitat i bon ambient, has trobat el teu espai.

Contacta amb Coco Place i coneix-nos!